"Толкова много купи на едно място не бях виждал!", възкликна индиецът Ренеди Сингх пред клубната телевизия на ЦСКА, след като посети музея на „червените”.
 
"Успехите на ЦСКА не само във футбола, но и в много други видове спорт са просто зашеметяващи. За мен е голяма чест, че имам възможност да прекарам известно време в толкова реномиран клуб", добави футболистът, чийто прякор е Индийския Бекъм.
 
Както вече БЛИЦ писа, Ренеди и още няколко индийци, между които и солиден бизнесмен, пристигнаха в ЦСКА. 35-годишният играч ще остане на „Армията” до края на сезона. Той ще се включи в тренировъчния процес на тима, но поне засега няма да бъде картотекиран – камо ли да участва в официални мачове.
 
"От приятели разбрах за ЦСКА, дойдох да видя за какво става въпрос, срещнах се с ръководството. Искам да се уча от Стойчо Младенов.  Българският клуб от своя страна пък желае да пробие на индийския пазар. Силно впечатление ми направи и публиката на отбора. Гледах клипчета по YouTube и мога да кажа, че привържениците са уникални", каза още Сингх.
 
Другата  седмица екип на индийска телевизия ще посети София, за да направи репортаж за престоя на Ренеди в ЦСКА.