Точно в 12 часа на стадион “Българска армия” ще се проведе поредната среща между представители на акционерно дружество “ЦСКА Възраждане” и настоящите собственици на клуба. На разговорите ще бъдат обсъждани механизмите по предаването на властта. От страна на Инициативния комитет ще присъстват Красимир Георгиев и още няколко души, а Иво Иванов ще представлява “Титан”. Депутатът Емил димитров също няма да е на разговорите, тъй като е в чужбина. Днес от Либия се очаква да се завърне другият бос на “червените” Димитър Борисов.
 
БЛИЦ научи, че Инициативният комитет ще направи ключово предложение на “Титан” относно безкрайните дългове на клуба. От “ЦСКА Възраждане” са готови да поемат част от многобройните пасиви. Припомняме, че първоначално представителите на Инициативния комитет обявиха, че ще извадят пари само и единствено ако “титаните” се оттеглят и че тази сума няма да бъде отделяна за погасяване на финансовите задължения на ЦСКА.   
 
“След 14 часа ще бъда на разположението на медиите. Знам, че Иво Иванов със сигурност ще присъства на срещата, за Борисов обаче нямам информация. Доколкото разбрах, той е в чужбина”, заяви Красимир Георгиев пред БЛИЦ.