Битката за четвъртото място в родния футболен елит продължава с пълна сила. Вкопчени в нея са Левски и Черно море, макар хипотетично и двата тима все още да имат шанс за бронзовите медали. Към момента сините са четвърти с 58 точки, моряците имат 54, а трети е ЦСКА 1948 с 61.

В петък вечер на стадион „Георги Аспарухов“ тъкмо Левски и Черно море се изправят един срещу друг в среща, която може да предопредели сезоните на двата клуба. Според Инбет домакините са сериозен фаворит, като коефициентът за тяхна победа е 1.56. Равенството е оценено на 4.21, а евентуален триумф за гостите – 7.85.

Прави впечатление също, че букмейкърът не очаква твърде много попадения в мача. Ставката за „Над 2,5 гола“ е 2.33, а за „Под 2.5“ – 1,64. Звучи резонно, тъй като последните пет сблъсъка между отборите завършиха при ъндър. В тях, впрочем, силите са напълно изравнени – по две победи за всеки от тях, както и едно равенство.

Обръщаме внимание и на специалните MEGABOOST предложения на Инбет. Блазнещо звучи завишеният коефициент за над 4,5 картона в срещата, който от 1.60 вече е 1.80. С оглед важността на двубоя, напълно логично е да очакваме картони, а и Георги Кабаков не е от реферите, които се свенят да прибягтват до официални предупреждения, когато това е необходимо.Ако пък смятате, че страстите ще се разгорещят до степен, до която да се наложи даден състезател да бъде изгонен, то тук Инбет също предлага  MEGABOOST – 4.25.

18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на https://inbet.com/help/responsible-gambling