Гръцката звезда Юркас Сейтаридис все пак може да дойде в “Левски” до няколко дни. Агенти в южната ни съседка не изключват трансферът на защитника при "сините" да се превърне в сензацията на полусезона. Във връзка с това гръцкото издание sportdog.gr се присмя на европейския шампион от 2004 г. за възможността да облече екипа на “сините”. Коментарът на изданието предизвика остра реакция от страна на читателите.
 
"Юркас Сейтаридис може да премине в българския “Левски”. Дали това ще стане или не, още няколко дни ще сме в неведение, но самият факт, че свързват един космополитен играч като Сейтаридис с българския шампионат (който е по-лош от Супер Лигата), говори много... Помислете си как ще приемат неговото “Ламборгини” по улиците на съседната ни държава? Хубавото е, че “Левски” не е единственият кандидат за играча и че има още няколко дни да вземе правилното решение”, пише изданието.
 
Язвителната новина обаче събуди редица негативни коментари от читателите, които се надпреварват да кажат, че са идвали в България и именно у нас са виждали коли, каквито няма никъде по света, събрани на едно място.
 
"Ако си мислите, че колата на Сейтаридис ще бъде нещо като събитие по улиците на България, значи сте дълбко невежи. Излезте из София и ще видите автомобили, каквито не сте виждали през живота си... Аз отидох и останах с отворена уста", пише читател.
 
“Обикалял съм Европа и съм живял в Германия. Нека ви информирам, че колите, които видях в България стават за най-елитна автоизложба. Никъде не сте ги виждали на едно място. В София видях “Бугати Вейрон”, ако знаете колко е рядко... Да видиш на улицата “Порше 4С Карера” е най-нормалното нещо за българите. Пишете глупости”, коментира друг.
 
“За първи път през живота си видях “Ламборгини” и “Астън Мартин DB9” (колата на Джеймс Бонд) в София, така че не пишете несериозни неща”, ядосва се посетител на интернет изданието.
 
“Осъзнайте, както казват останалите коментатори, че сега сме по-бедни от българите... Една разходка в София ще ви убеди в това”, добавя друг читател.