Македонският национал Игор Митрески и румънецът Даниел Панку са сигурни нови попълнения на ЦСКА. Новината потвърди пред БЛИЦ футболният мениджър Николай Ишков.

“Единственият футболист, когото водя в ЦСКА, е Игор Митрески. Искам да ме разберете правилно. Нямам никакъв конфликт с Любо Пенев и с ръководството на клуба. С моя колега – Фали Рамадани, който е мениджър на Митрески, направихме всичко, което зависи от нас. Футболистът ще пристигне в понеделник и ще мине медицински изследвания. Смятам, че няма да има проблеми и ще подпише с ЦСКА. Не знам защо ме забъркват в постоянни интриги, че съм натрапвал играчи на Пенев и т.н. Това е типична черта на българина, да направи мръсотия на някого”, каза Ишков.

“За румънците мога да кажа, че не знам да е имало интерес към Янис Зику. Засега единствено Петре е подписал с ЦСКА и мисля, че другият сигурен е Даниел Панку. Чакат и нападателя Гронден, но той е малко луда глава. Прекратил е договорът си с Марсилия, след като е вкарал два шамара на Дидие Дешан. Иначе е страхотен играч”, допълни агентът и бивш президент на Спартак (Варна).
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ