Президентът на БФС Борислав Михайлов и селекционерът Любослав Пенев от вчера са в Прага, където днес и утре ще текат преговорите за изготвяне на програмата в нашата квалификационна група за Мондиал 2014.
 
“Продължавам да съм категоричен, че подобни срещи са напълно излишни. Шест федерации не могат да се разберат, всеки мисли, че е по-умен от другия и гледа да го излъже. Във всички останали групи за световните квалификации е имало служебен жребий, само нашата остана”, заяви Боби Михайлов пред “Меридиан Мач”.
 
“Ще гледаме най-вече да сме домакините в първата среща. Надявам се тези два дни в Прага да не са напразни. Групата е много тежка, трябва да се съобразим с куп неща. Например климатичните условия в Дания, това, че италианското първенство започва по-късно, трябва да видим къде играят футболистите на Армения и т.н.”, допълни президентът на БФС.
 
“Все още не сме разбрали мотивите на Дисциплинарната комисия на УЕФА, за да знаем как да се обърнем към Апелативната за наказанието заради расизъм по време на мача с Англия. Интересно ми е на каква основа ни глобяват с 40 000 евро, при положение, че делегатът е описал само инциденти с бомбички. Той не е казал нищо за расистки скандирания. Предвидената глоба за бомбички е 20 000 евро”, коментира Михайлов.