Желаният от Левски холандец Андвеле Слори, вместо да приеме офертата на “сините” ... се записа в отбора на безработните в страната си, пише “Тема Спорт”. Явно десният халф не иска да прибързва с избора си къде да продължи кариерата си и няма нищо против на този етап да порита за здраве. 28-годишният халф се присъедини към VVCS (отбор на играчите без договор в Холандия), който в момента води подготовка в Амстердам.
 
“След като приключих с Уест Бромич и завърших ваканцията си, реших да се присъединя към отбора. В Англия нямах много време за възстановяване между мачовете. Чувствах се физически зле. Сега обаче възвръщам формата си”, похвалил се Слори пред медиите в родината си.
 
Бившият играч на Фейенорд е заявил на шефовете на Левски, че няма нищо против да приеме офертата им, стига тимът да се класира за груповата фаза на Лига Европа. Сънародникът на Слори – Сержиньо Грийн явно няма никакви проблеми с адаптацията си към “сините”.
 
Вчера дефанзивният халф тренира наравно със съотборниците си и показа, че се намира в добро физическо състояние. Шефовете на Левски се надяват днес да получат жълтата карта на играча, за да картотекират в БФС. Ако това се случи, Сержиньо ще излезе като титуляр още в неделното гостуване на столичани на Черноморец./БЛИЦ