Наставникът на Левски Емил Велев направи двустранна игра, въпреки че камерунецът Жозеф-Дезире Жоб си тръгна от София, съобщава "Гонг". Специалистът раздели отбора си на две и футболистите му направиха 50-минутна игра. 

Отборът с жълти потници спечели с категоричното 5:1. В тази формация играха Петков (Димитров), Миланов, Генев, Рабех, Минев, Гаджев, Огнянов, Тиберканин, Йовов, Киров, Иса.

Другият тим бе съставен от: Митрев (Петков), Вагнер, Топузаков (Жоазиньо), Бистрон, Милиев, Сърмов, Тасевски, Бардон, Димитров, Христов и Зе Соарес.

С хеттрик се отличи централният нападател Исмаил Иса. Той откри головата сметка за жълтите в 7-ата минута, като се възползва от хубав пас на Сашо Киров и отбеляза с глава. Четири минути по-късно самият Киров покачи с диагонален шут за 2:0. В 15-ата минута Иса отново пробва специалитета си и отбеляза с глава за 3:0. Малко по-късно Тиберканин удари греда за „жълтия” тим.

Георги Христов пропусна в началото на втората част. „Сините” вкараха почетното си попадение в 34-ата минута след центриране на Бардон и точен изстрел с глава на Николай Димитров. Същият отбор имаше шанс да вкара още попадения, но Тасевски не можа да порази целта на два пъти. В края на двустранната игра „жълтите” нанизаха още две попадения. Иса показа, че може да вкарва и с крак, реализирайки в мрежата на Петков в 45-ата минута. Малко преди края на 50-минутната учебна игра Тиберканин оформи крайното 5:1 за „жълтите” с хубав гол./БЛИЦ