Почти сигурното ново попълнение на Берое Исмаил Иса ще бъде утре в Стара Загора за мача с Лудогорец, научи БЛИЦ. Както вече разкрихме, бившият футболист на "Левски" и Литекс е силно желан от Петър Хубчев и се очаква да замени скандалджията Жуниор Мапуку в атаката на вицешампионите.

26-годишният Иса ще бъде с агента си под Аязмото в събота. БЛИЦ научи, че след Берое - Лудогорец, която е от 20:00 часа, ще се състоят заключителните преговори между футболиста и заралии. Очакванията са двете страни да се споразумеят и Иса да се присъедини към тима на Хубчев.

За разлика от Емил Гъргоров, доскорошният нападател на Шериф (Тираспол) не е имал високи финансови претенции. Иса изтъкнал, че с удоволствие ще облече екипа на Берое и много ще се радва от възможността да има шанс да радва публиката на вицешампионите.

След раздялата с Шериф той води подготовка с родния си Светкавица, отбелязвайки гол след гол в контролните срещи на "мълниите". Любопитното е, че Берое се падна да гостува именно в Търговище в 1/16-финалите за Купата на България.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016