ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски вчера обяви, че левият бек Цунами е продължил договора си до лятото на 2026 г. „Сините“ обаче изглежда са преподписали и с още една от бразилските си звезди, но за момента новината не е съобщавана официално.

В специализираният сайт „Transfermarkt“, известен с достоверната си информация относно продължителността на контрактите на футболистите, е отбелязано, че Уелтън е обвързан с Левски до 30 юни 2026 г.

Това е новост, тъй като само преди няколко дни в същото поле беше написано, че 26-годишното ляво крило е с договор до края на календарната 2024 г.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Уелтън беше официално представен като футболист на Левски на 4 януари 2021 г. Тогава от клуба излязоха с информация, че той е подписал тригодишен договор. След това не е обявявано, че двете страни са продължавали срока на валидност на споразумението.

Ако информацията на „Transfermarkt“ е коректна, то трябва съвсем скоро да очакваме официално съобщение от Левски за подписването на нов контракт с лявото крило.

Бразилецът използва паузата в родното първенство заради мачовете на националните отбори, за да се прибере в родината си за изваждане на документи, които ще му помогнат при процедурата за получаване на българско поданство. Вчера Уелтън взе участие в тренировката на Левски, който започна подготовка за предстоящия мач с Пирин в четвъртък.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!