Вторият тираж на биографичната книга „Историята“ на Христо Стоичков ще направи промоция на стадион „Българска армия“. Мобилният оператор А1, генерален спонсор на ЦСКА, ще разпъне шатра пред арената около дербито с Лудогорец в четвъртък. Няколко часа преди мача и след двубоя книгата, написана в съавторство с Владимир Памуков, ще бъде на разположение на „червените“ фенове.

Вторият тираж от 20 000 копия излезе на пазара тази сряда като заявките до края на декември надхвърлят тази бройка. Издателите от „Софтпрес“ разпределят всеки ден по 2000 книги процентно, за да няма недоволни. Първият тираж на „Историята“ беше разпродаден рекордно за България за по-малко от седмица.

Заради българските си фенове кавалерът на „Златната топка“ стартира тур из България, на който лично ще раздава автографи. Първата му спирка ще е в НДК на 12 декември от 16:30 часа в Зала 6 като утре Стоичков ще обяви голяма изненада за своите гости. Турът на Камата ще продължи в Пловдив (13 декември), Ямбол (15 декември), Бургас (16 декември) и Варна (18 декември).