ФК Верея и "Ботев" (Гълъбово) завършиха 1:1 в контролна среща, която се игра на изкуственото игрище над стадион "Берое". В началните минути на двубоя старозагорци бяха по-активни и създадоха няколко голови опасности пред вратата на съперника. В 9-ата минута Тодор Тимонов с 20-метров пас от центъра изведе на стрелкова позиция Симеон Баев, но ударът му беше отразен от вратаря на "Ботев". Минута по-късно Ангел Костов от удобна позиция не успя на засече с глава.

В 33-ата Верея поведе в резултата, а голът падна след неразбирателство между Иван Канев и вратаря Димитър Георгиев, от което максимално се възползва Симеон Баев, който от няколко метра прати топката в опразнената врата за 1:0.

Изравнителното попадение за гълъбовци падна в 49-ата минута. Иван Тошев центрира от фаул в наказателното поле на старозагорци и там от 5 метра най-съобразителен беше Исус Ангелов, който с глава наказа бившия си отбор Верея за 1:1.

До края двамата отбора не успяха да създадат голови положения пред вратарите, а само имаше епизодични удари, които бяха далеч от целта.

Сред титулярите на Верея в днешната контрола беше Васил Ботев, който на лагера в Сандански се изяви като певец, радвайки съотборниците си, и то събут по долни гащи. Преди дни от клуба съобщиха, че Ботев и още двама играчи са отстранени от тима, но днес Радостин Кишишев разчита на защитника.

Съставът на ФК Верея: Ас. Желев, Али, Ботев, Грозев, Ганев, Идризов, Тимонов, Яшар, Баев, Костов, Стефанов (Илиев, Митев, Евтимов, Анг. Здравчев)