Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Поредният нов футболист в ЦСКА е вратар, който пристигна от Италия. 27-годишният Давиде Баси тренира тази вечер с "армейците" и в следващите дни ще бъде изпробван от Стойчо Младенов. Очаква се новият страж да дебютира с екипа на ЦСКА още тази сряда, за когато се планира контрола, но все още не е ясно името на противника. В събота пък Баси най-вероятно ще пази и срещу Беса.

Най-новото попълнение на ЦСКА е на 27 години и е прекарал най-значима част от кариерата си в италианската Серия "Б", където е носил екипите на Емполи и Торино.

През последния сезон Баси е бил преотстъпен от Емполи на Сасуоло, където постоянно фигурира на пейката, но така и не влиза в игра, тъй като титулярът Алберто Помини се представи отлично и играе цял сезон без смяна.

Последният официален мач, в който Баси играе, е с екипа на Торино - на 12 март 2011 година. Тогава "биковете" падат с 0:2 у дома от Ливорно.

ЦСКА продължава да търси вратар, след като се размина с Раис Мболи. Титуляр в момента е чехът Томас Черни, дошъл от шотландския Хамилтън, а двете му резерви са Анатоли Господинов и Благой Макенджиев.