Крилото на Литекс Армандо Ваюши може да заиграе в Серия "А". Киево, Аталанта и Удинезе проявяват интерес към албанския национал. Освен това и Легия (Варшава) има желание да го привлече. Това разкри самият футболист пред албанското издание "Панорама Спортс".

"Договорът ми с Литекс изтича след края на сезона. Президентът вече ми предложи нов, с по-добри условия. Но към мен има оферти от Киево, Аталанта и Удинезе. Легия (Варшава) също има голям интерес", обясни Ваюши.

Бързоногият играч призна, че ще се завърне в Ловеч на 8 януари, но с мениджъра си. Двамата, заедно с ръководството на "оранжевите", ще обсъдят бъдещето му.

"В Ловеч се чувствам добре, щастлив съм. Но преди всичко трябва да знам какво е бъдещето пред мен", добави 23-годишният състезател, който играе за "оранжевите" от зимата на 2012-а.

Ако се стигне до трансфер на Ваюши в Серия "А", той ще бъде поредният за клуба на високо ниво през тази година. Както е известно, Симеон Славчев бе продаден на Спортинг (Лисабон) през май. Два месеца по-късно пък към Лондон замина Николай Бодуров, където в момента играе за Фулъм.

Красимир Балъков събира ловчанлии за първа тренировка на 10 януари.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите