Талантът на Литекс Милчо Ангелов е привлякъл вниманието на няколко италиански отбори по време на подготовката на ловчанлии в Испания. Емисарите са наблюдавали двубоя на българите срещу норвежкия Одд Гренланд, като първоначално са имали намерение да следят няколко футболисти на скандинавците. Представянето на Ангелов, който отбеляза два гола в срещата, обаче се е понравило повече на скаутите и те са разпитали каква е възможността нападателят да бъде взет на Апенините.

21-годишният играч се представи много силно по време на лагера на Литекс преди втората част на сезона и отбеляза пет гола в контролите - един на Свиленград, два на Одд, един на Рубин (Казан) и един на Динамо (Загреб). Въпреки това Милчо не попадна в състава на младежкия национален отбор за квалификациите с Уелс и Люксембург, в които младите "лъвчета" не отбелязаха гол във вратите на съперниците и завършиха 0:0 в и двете срещи.

Ангелов не е непознат в Италия, където преди няколко години бе на проби в елитния Торино, след като бе станал голмайстор на елитната юношеска група до 17 години.

 Kласиране, програма, резултати и всичко за "Б" група - ТУК !!!