Италианската колония в Ботев вече свиква с живота у нас. Футболистите се вихрили в пловдивска дискотека. Те пили, пушели и сваляли мацки на дансинга като за световно до заранта, а няколко часа по-късно излезли с натежали глави и крака на терена в контролен мач срещу Родопа.

Футболистите, за които се говори ,че са дошли в Пловдив по социална програма на италианската федерация, разпускали с бира, твърд алкохол и маркови цигари. 

Категоричният №1 е новата звезда на “канарчетата”- нападателят Емануеле Морини, който според някои издания е най-скъпоплатеният футболист в Ботев. Цяла вечер той флиртувал с умопомрачителна брюнетка. Изваяната дама в черен тоалет обаче останала с пръст в уста, тъй като най-заможният и най-кривокрак италианец бе брутално нападнат от друга фенка около 3 часа сутринта. Мацката му вързала очите и го метнала в клетка, където доста се разгорещила.

Защитникът Фабио Таници пък бе опоределен за най-добър в танците, пише сайтът "Подтепето", а феновете коментираха, че ако танцува на терена така, както го прави на дансинга, ще е неизменен титуляр даже в "скуадра адзура"./БЛИЦ