Легендата на българския футбол Христо Стоичков уважи бенефиса на Костадин Видолов, като дори асистира на Магьосника за едно от попаденията в шоу-мача, игран при невероятна атмосфера.

Събитието се състоя непосредствено преди началото на последния мач на "Ботев" във "В" група - домакинството на Нефтохимик, което стартира в 18:00 часа. Срещата е без значение за "канарчетата", които предсрочно си гарантираха първото място и влизането във втория ешелон.

Над 12 000 фенове на "Ботев" изпълниха стадиона край Бирената фабрика и мощно аплодираха любимеца си Костадин Видолов.

В един от секторите бе разпънат огромен транспарант с надпис: "Благодарим ти!"

Още с появата си на терена Видолов "взриви" трибуните. Привържениците мощно го аплодираха и скандираха името му. Легендата на "Ботев" бе награден с плакет от името на Борислав Михайлов и БФС. Наградиха го още Марин Бакалов, както и Атанас Узунов от страна на Локомотив (Пловдив). Чест прави на "смърфовете", че също уважиха бенефиса на Магьосника.

Видолов игра и в двата шоу-мача. Първо бе с екипа на националния отбор на България в демонстративния двубой - "Национали срещу журналисти и общественици". Именно в него Камата му асистира за едно от попаденията, а срещата завърши 3:3. Даниел Боримиров също вкара гол, а за тима на Видолов играха още халфът на Литекс и националния отбор Христо Янев, шефът на школата на ЦСКА Георги Георгиев-Гецата, Веселин Минев и други.

Вторият шоу-мач бе "Национали срещу легенди на Ботев". Видолов отново бе точен за националите, този път от дузпа. През второто полувреме на мача Магьосника облече жълто-черната фланелка, която носеше дълги години за "Ботев".

3_8.jpg
4_5.jpg
5_6.jpg