Тази вечер от 18 часа на Националния стадион "Васил Левски" ще се състои благотворителен мач на звездите "United for peace 2011". Цената на билета е 3 лева.

За втора поредна година "Нова телевизия" организира благотворителния мач между звездите на българския футбол и техни колеги от чужбина. Над 5000 човека присъстваха на събитието през 2010 г.

Родният звезден отбор ще бъде предвождан от Премиера на Република България г-н Бойко Борисов и ще бъде в състав Христо Стоичков, Любо Пенев, Йордан Лечков, Даниел Боримиров, Георги Минчев и Сергей Тошков. Срещу тях ще се изправят европейските легенди - бившите национали на Швеция Патрик Андерсон, Андерс Лимпар и Стефан Шварц - играли при победата с 4:0 над България в САЩ`94), бившите футболисти на Манчестър Юнайтед - Рони Йонсен и Дейвид Мей, както и легендата на Бенфика Антонио Велосо (на 54 години) и Бьорн Кварме (бивш национал на Норвегия, играл в Ливърпул).

Събраните средства от мача ще бъдат използвани за образование в спортни училища на деца, лишени от родителски грижи.

Веднага след футболното дерби за публиката на стадион "Васил Левски" ще пеят съдиите от музикалното шоу "X Factor" - Мария Илиева и Поли Генова, и др.