Футболната легенда Христо Стоичков се възползва за пореден път от възможностите на социалните мрежи, за да вдъхне увереност на ЦСКА преди днешното гостуване на Рома в мач от група „А“ на Лига Европа. Той направи коментар за победата на другия си любим клуб – Барселона, в Шампионската лига над Ювентус.

"Вечния град ражда герои! Обичам да ловувам вълци! Успех ЦСКА! Без страх и повече самочувствие! За първи път Барса победи в Торино! Браво! Юве ме изненада с много слаба игра!", написа носителят на „Златната топка“ за 1994 г.

В последно време Камата е изключително активен във „Фейсбук“, където публикува стоите позиции на страницата на собствената си марка „H8S Hristo Stoichkov“. Вчера той взе отношение по оставката на президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу.

Само преди седмица Стоичков изпрати от Маями и надъхващо видео преди мача на ЦСКА срещу ЧФР Клуж, но "червените" отстъпиха на румънския шампион.

 

Вечния град ражда герои! Обичам да ловувам вълци! Успех ЦСКА!Без страх и повече самочувствие! За първи път Барса победи в Торино! Браво! Юве ме изненада с много слаба игра! https://8hristo.com/bg/shop/

Публикувахте от H8S Hristo Stoichkov в Сряда, 28 октомври 2020 г.