Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Христо Янев е отстранен от представителния отбор на Литекс, тъй като вече имал подписан договор с ЦСКА, заговори се в Ловеч. До шефовете на клуба достигнала новината, че Ицо е сключил предварителен контракт с “червените” и през лятото ще премине при тях като свободен агент.
 
Това вбесило най-вече Христо Стоичков, който продължава да не ползва Янев в тренировките, макар че наказанието на халфа изтече. Роденият в Казанлък футболист не взе участие и в днешното занимание на “оранжевите”. Той получи червен картон при загубата с 0:1 от Монтана, БФС го санкционира за един мач и пропусна двубоя с Лудогорец, завършил 1:1.
 
ЦСКА искаше да си върне Янев още през януари, но тогава Гриша Ганчев закова цена от 50 000 евро, която се оказа непосилна за “армейските” босове. Те предпочетоха да изчакат няколко месеца, за да привлекат Ицо, без да плащат нито стотинка на Литекс.
 
Идентична е ситуацията в ловешкия отбор и с Николай Бодуров. Защитникът също бе наказан за един мач, но подобно на Янев не тренира с мъжете след заповед на Стоичков.
 
Бодуров се оплакал пред приятели, че Камата нямал никакво намерение да разчита на него до края на сезона.
 
“Вижте, не бързайте да търсите сензации. Г-н Ганчев в момента е в чужбина. Той ще се върне днес или утре и тогава ще станат ясни много неща. Не е изключено Янев и Бодуров да бъдат върнати в тима”, заявиха от Литекс.