Централният защитник на Етър Иван Иванов подчерта, че ранният първи гол през второто полувреме е бил решаващ за поражението с 0:2 от Лудогорец в Разград.

„Играхме срещу най-добрия отбор в България и около 70 процента от времето се защитавахме, при това нелошо. Преломният момент беше голът от корнер в началото на второто полувреме. Ще трябва да погледнем на повторение къде сме сбъркали и дали сме закъснели с някое движение, за да преценим трябва ли да работим допълнително”, коментира бившият футболист на ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Берое.

„Лудогорец са опитен отбор, но ако бяхме задържали още малко 0:0, щяха да се изнервят. Ние стояхме доста добре и съм сигурен, че те щяха да се отворят още повече. Имахме и през първото полувреме хубави контраатаки. Може би защото играхме повече в защита офанзивните играчи бяха уморени и не взимаха верните решения. Въпреки това не стояхме лошо, трябваше ни малко повече самочувствие.”

„Срещу Витоша ситуациите ще бъдат разменени – ние ще бъдем отборът, който ще търси повече гола, ще контролираме топката. Без да подценявам отбора на Витоша, там са млади момчета и стоят добре. Напред разполагаме с класни футболисти и мисля, че ще вземем трите точки. Определено не ги подценявам. Ще поработим, за да играем добре. Сега ни предстои поредица от мачове, в които трябва да преследваме трите точки”, завърши Иванов.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020