Защитникът на националния ни отбор и Партизан Иван Иванов заяви след победата с 2:1 над Холандия, че най-важното е, че той и съотборниците му са си повярвали.

"Беше ни тежко. Имаше респект спрямо отбора от Холандия. Бяха ни притиснали в нашата половина. Защитавахме се добре и не им позволявахме да създават много положения. През второто полувреме играхме доста по-освободени и се получи добър резултат. Два-три пъти разиграхме топката, както трябва през първото полувреме и на почивката си казахме, че може да го правим и по-често", коментира Иван Иванов.

"Играхме по-освободено. Всеки иска да се изправя срещу такива отбори и на такива стадиони. Дано скоро се класираме за голям форум и по-често играем на такива стадиони. Най-важното е, че си повярвахме в силите. Хубаво е, че затвърдихме играта си от мача с Унгария. Дано продължим да се представяме така. Имаме още мачове, в които трябва да затвърждаваме нашата игра. Не трябва да си вдигаме много главата, а трябва да продължаваме да работим", добави талантливият защитник.