Бранителят на ЦСКА Иван Иванов най-после призна за част от скандалите в клуба в последно време. Както е известно, деветима футболисти нарушиха режима, след което Любо Пенев ги отстрани от отбора. По-късно въпросните играчи бяха бити в столичен ресторант в квартал Горубляне. 

"Бях заплашван, но не знам от кого и не знам за какво. Обаждаха ми се по телефона хора, които ме заплашваха, че ще ми счупят капачките на коленете и повече никога няма да играя футбол, че ще стана инвалид. Не е приятно. Мен ме изкараха черната овца в отбора. Аз съм бил развалял дисциплината. Не съм пияница. Не съм близвал алкохол през живота си. Едва ли не аз съм изкарвал момчетата по заведенията, те си имат глави и знаят, какво правят. Аз обаче бях виновен за всичко", заяви Иван Иванов след вчерашния мач с Локо (Сф) – 2:2.

”Не виждам нещо страшно да е станало. Просто закъснях с два часа, а и бяхме доста хора в заведението. Явно информаторите са познали само нас. Каквото станало – станало. Има си шефове, треньори, обърнете се към тях. По тази тема толкова”, завърши защитникът, който бе върнат първи в състава влезе в игра в последните минути срещу Локомотив (Сф)./БЛИЦ