Защитникът на Локомотив (Пловдив) Иван Иванов призна, че от ЦСКА са се свързали с него и са му предложили да подсили тима, но той е отказал, защото не е искал да се отмята от договорката си със "смърфовете". Както БЛИЦ СПОРТ първи съобщи, бившият бранител на Базел се завърна на "Лаута" и подписа договор за година и половина.

"От ЦСКА се свързаха с мен в петък. Попитаха ме каква е ситуацията и да дали бих желал да отида да играя там, но просто казах, че съм постигнал договорка с отбора на Локомотив (Пловдив) и не мога да се отметна", каза Иван Иванов пред Нова телевизия.

"Чувствам се добре. На познато място. На място, където мисля, че съм оставил хубава следа. Обичам отбора. Надявам се и феновете да са доволни от моето връщане. Дано постигнем добри резултати с отбора”, добави бранителят, който разкри, че след една година може отново да се върне в Ню Йорк.

"От чисто спортно-техническа част се представих добре, треньорите бяха доволни, но просто казаха, с оглед на физическото ми състояние, което беше наистина отчайващо, да продължа да играя някъде редовно, за да мога постепенно да връщам физическата си сила. И вече отвориха вратичка да отида да играя отново там”, каза още Иван Иванов.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!