Резервният вратар на ЦСКА Иван Караджов налетя на бой на фенове след края на двубоя със Стяуа. “Червените” отпаднаха от Лига Европа след равенство 1:1 на Националния стадион “Васил Левски”, но разочароваха над 25 хиляди привърженици със слабата си игра. След края на срещата логично феновете поискаха обяснение от футболистите, а няколко човека питаха и Караджов, който остана резерва на Мболи и в този двубой: “Караджа, докога ще те чакаме да изиграеш един мач като хората?”

Вместо да се прибере в автобуса стражът се запъти към запалянковците и им отвърна, като една от най-споменаваните думи беше “некадърници”. Помощникът Светльо Петров се намеси и озапти вратаря: “Имат право да викат, каквото си искат, не трябва да им отговаряш. Айде прибирай се в рейса.” Това не е първото сдърпване с публиката на Караджов. Преди година по време на контрола с “Ботев” (Криводол) стражът призова фенове, които го обиждаха по време на срещата, да си разчистят сметките след мача.

След мача със Стяуа и полузащитникът Борис Галчев си навлече гнева на феновете. Той също не им остана длъжен и започна да се разправя с хората. Масов бой на трибуните щеше да предизвика и актьорът Юлиан Вергов, който е отявлен фен на "червените". Той се сдърпа с привърженици от Разлог, които бяха седнали на местата на неговата компания./БЛИЦ