Вратарят на ЦСКА Иван Караджов заяви, че е имал болки в глезена и затова няма да играе срещу Черноморец. Стражът също допълни разказа за скандалите в клуба напоследък.

“Всеки месец ни правят изследвания и може да се види, как така ни изкараха пияници. Вечерта във въпросния бар беше и моята приятелка, ако тя е проститутка, айде стига. Аз мога да кажа, че за тази среща в ресторанта в Горубляне знаеше само Любо Пенев. Ние отидохме, а след нас влязоха едни господа. Тъкмо излязоха от заведението и след 2 минути Любо влезе. Идва и все едно нищо не е станало Седнахме, извинихме му се и той стана и си тръгна. И ние седим и в шах”, каза Иван Караджов.

“Аз съм дошъл преди Иван Иванов в ЦСКА, чупил съм си краката, не може да ме изкарват, че не искам да играя в отбора. Не съм си подновил договора, защото никой не ми е предложил. От 1 януари съм свободен агент. Ако ръководството ми предложи, ще разгледам условията и ще видим какво ще стане”, допълни стражът.

“Това, че баща ми има пари, не означава нищо. Той е богат, а не аз. Аз не искам да съм зависим от него. Купил ми е апартамент и кола, гледал ме е, но до време”, завърши младият вратар./БЛИЦ