Вратарят Иван Караджов най-после успя да разтрогне договора си с ЦСКА, а освен това осъди и родния си клуб. Спортно-техническата комисия към БФС взе под внимание решение на Арбитражния съд и прие молбата на стража за прекратяване на контракта му с "армейците".

Още през ноември Караджов изненадващо избяга от ЦСКА заради неполучени заплати, което БЛИЦ първи ви съобщи. Едва сега обаче юношата на "червените" успя окончателно да разтрогне договора си.

Караджов също така е осъдил "армейците" да му платят две заплати и половина. Парите му се полагат до 17 ноември, когато избяга от Борисовата градина.

От това развитие на нещата най-доволен е треньорът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев, който ще може да разчита на Караджов още за предстоящото гостуване на Локомотив (София). "Железничарското" дерби е в понеделник от 15:30 часа в "Надежда". Вчера "смърфовете" са уредили Караджов с картотека в БФС.

Oще 7 играчи успяха да разтрогнат договорите си с досегашните си клубове: Калоян Цветков, Борислав Борисов и Мариян Станчев (Бдин Видин), Димитър Андонов и Николай Младенов (Чавдар Бяла Слатина), Мирза Мешич (Локомотив София) и Цветан Антов (Малеш Микрево).