Старши треньорът на Славия Иван Колев не скри задоволството си от отличния старт на сезона. „Белите” отнесоха Локомотив (Пд) с 3:0 в мач от 1-ия кръг на „А” група.

"Футболистите ни преследваха неотклонно изпълнението на задачите си на терена и затова постигнаха този резултат. Не започнахме добре мача, но те постепенно овладяваха нещата и макар в началото на втората част да нямахме положения, вече имахме осезателно превъзходство. След това дойдоха и головете, заяви Колев.

- Не само от тази в нападение, но и от представянето в защита съм доволен през втората част. Длъжен съм да благодаря на футбголистите за свършеното на терена, защото те наистина със себераздването си успяха да постигнат този резултат.”

Аз не деля играчите на млади и стари. Щом са в Славия, те са професионалисти и всеки трябва да си върши задълженията, независимо на колко е години.

Какви са целите? Все още не сме приключили селекцията, имаме доста постове, на които искаме да се подсилим, защото не са дублирани. Не знам дали ще успеем, но едва след това ще можем да кажем към какво ще се стремим.”

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015