Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев остана доволен от показаното от своя отбор при победата с 1:0 срещу Септември София в мач от 4-ия кръг на българското първенство.

"Много труден мач. Добре си давахме сметка срещу какъв противник излизаме. Септември в никакъв случай не е слаб отбор. Знаехме, че ще се хвърлят. Радостен съм и съм доволен, че футболистите бяха мотивирани и дисциплинирани в двете фази на играта. Свършиха си работата и заслужено победихме. Те нямаха положение и удар пред нашата врата. Това говори за изключително добре свършена работа," каза Колев.

"Няма знак за равенство между противниците в отделните мачове. Септември са в процес на селекция, но при тях ентусиазмът и амбицията бяха на високо ниво. Септември играха по-семпло и опростено от Черно море. Работим всеки ден, за да задържим нивото или да го повдигаме, ако е възможно.

Загубихме Анте Аралица заради контузия, получена в тренировка. Благодарен съм, че дава всичко от себе си. Ще отсъства от игра около месец-два,"добави треньорът на "железничарите".