Tреньорът на Локомотив (София) Иван Колев остана много доволен от показаното от тима си при първата победа през сезона, дошла след 2:1 у дома срещу Черно море в мач от третия кръг на efbet Лига.

"Много трудно, с всеотдайна игра, с изключителна дисциплина, особено в дефанзивен план. Второто полувреме успяхме да реализираме идеята си с бързи контраатаки, две от които завършихме така, както искаме. Първото полувреме това не се получаваше и това позволи на Черно море да има териториален превес. Допускахме доста елементарни грешки, което не ни харесва, но разбира се, има върху какво да се работи", заяви Колев минути след края на мача в столичния квартал "Надежда".

"Играчите, отново казвам, играха изключително дисциплинирано. Естествено, че се подготвихме сериозно, те подходиха много, много сериозно към всички аспекти от подготовката и сега заслужават да се радват на победата", похвали играчите си опитният треньор.

"Вече няколко пъти, че се изисква изключително много и сериозна работа. Знаете, започнахме ужасяващо, след това взехме точка с Берое, сега победихме Черно море, но това няма да е нищо, ако в следващите мачове не успеем да покажем, че получаваме нещо. Проблемът е, че и този мач започнахме в различен състав, както и в предишните два. Все още търсим оптималния състав, търсим оптималния облик на отбора и в двете фази. Мисля, че не се е оформила, но ръководството работи сериозно в това отношение и се надявам да успеем", надява се Колев тимът да бъде окомплектован максимално бързо.