Новият треньор на Локомотив (София) Иван Колев говори преди първата тренировка от лятната подготовка на "железничарите". 15 футболисти стартираха заниманието, а други двама са получили разрешение да се присъединят на по-късен етап.

"Отдавна съм престанал да изпитвам някакви специфични чувства някъде. Идвам с амбиция да свърша работата, която трябва. Тук ми е позната обстановката. Има напускащи състезатели. Тепърва отборът ще се окомплектова. Предполагам, че в най-скоро време ще имаме това, от което се нуждаем", започна Колев.

"Сигурното ще го видите на терена. Започваме с 15 футболисти, двама ще се присъединят на по-късен етап. Голяма част от състава е тук. На нас ще ни трябват хора, които да отговарят на идеите ни за игра, за да има един достоен Локомотив. Търсим хора, които искат да се развият и да бъдат част от нещо сериозно. Виждам, че положението е много добро - имаме топки, стадион.

"Локомотив беше отборът, който най-малко заслужаваше да изпадне. Амбицията ни за този сезон е представянето ни да бъде доста по-добро. Ще търсим по-добро класиране", каза още той.

"Моята треньорска орисия е много странна. В България съм работил с отбори, които са изпаднали в тежко положения. Гарантирам, че много по-добре е да работиш във финансово уредени отбори. Не знам как ще се развие финансовото състояние. Оттеглянето на досегашния спонсор е доста неприятно, но съм сигурен, че ръководството прави всичко възможно да го замени. Нека караме стъпка по стъпка", каза Иван Колев.