Селекционерът на младежкия национален отбор Иван Колев заяви, че не може да си обясни равенството 1:1 с Черна гора в Ловеч днес.

„Разбира се, че сме много недоволни. Тези квалификации все едно бяха проклети за нас. Всичко лошо, което можеше да ни се случи във футбола, ни се случи. И днес след колебливо първо полувреме след това започнахме добре, имахме надмощие, създадохме 4 положения, не ги реализирахме. Получихме две дузпи, едната пропуснахме и с единствения си удар към вратата Черна гора изравни. Необяснимо наистина”, каза Иван Колев след края на мача.

„Ако бяхте видели разширения състав, ние нямахме никакъв избор. Васко Божиков дойде не напълно възстановен. Павката Виданов също имаше проблеми и чакаше да го сменим. Никога не съм се оплаквал, проблеми в защитата и т.н., но заставам зад Тодор Стоев, защото съм му гласувал доверие и не мога да го упреквам. Тук не мога да разбера тези хора, които казват, че младежите ни играят в съставите си, повечето от тях и сега не играят в клубовете си. Нашите момчета не са по-зле от Черна гора и точно за това не мога да си обясня този резултат”, добави Колев.

„Трябва да се мисли вече за подмладяване на състава. Ако не сте забелязали, вече има привлечени 4-5 играчи, и се започна да се гради един отбор за в бъдеще. Една година или повече Дюлгеров беше титуляр за нашия тим, но представянето му за съжаление не беше това, което ние искаме от него. И той сам знаеше това, разговаряли сме”, завърши Иван Колев./БЛИЦ