"Погледнато на двубоя като допълнение към предишните два, ние играхме срещу трите водещи тима - загубихме и трите, с което се видя, че не сме на нивото да им се противопоставим така, както ни се иска“, коментира треньорът на Славия Иван Колев след поражението с 0:2 от "Левски" на "Герена".

„Доста сме оголени в средата на терена и имаме проблеми в атака. Това е може и най-слабият ни мач в атака. Не си спомням повече от 3-4-5 паса да сме направили в противниковата половина. Имаме два-три удара към вратата през второто полувреме, което е абсолютно недостатъчно да победиш тим като "Левски". Не виня футболистите. И аз трябва да преосмисля нещата и да потърся причините и в себе си, за да променим нещата“, коментира още Колев пред Диема Спорт 2.

На въпрос за поставянето на Манзоро на върха на атаката на „белите“, Иван Колев заяви: „Първо, защото фланговете на "Левски" са изключително активни и не ми се искаше да го губя там. Търсехме малко повече бързина в средата на атаката. Не се получи, защото имаше прекъсване на връзката между защита и нападение. Груби, елементарни грешки не ни позволиха да задържим топката, а така няма как да направиш атака.“

„Пак повтарям не мога да виня футболистите, защото двама от халфовете са млади футболисти с малък опит, играят срещу отбори като Лудогорец, "Левски" и Литкес, а за това се иска се самочувствие и класа. Имат необходимите качества, но надявам се тези неща да ги получат с мачовете. Ще търсим едно добро представяне през декември и ако можем да постигнем добри резултати в следващите мачове. Имаме сериозни проблеми в халфовата линия и трябва да помислим как ще ги решим“, добави треньорът на Славия.




"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016