Треньорът на Славия Иван Колев изрази задоволство от равенството 1:1 в гостуването на Лудогорец от 7-ия кръг на "А" група.

"Като резултат е впечатляващо представянето ни, но не и като игра. Лудогорец е много силен отбора и затова точката е ценна. Показахме характер, това е от голямо значение. Грешката при гола на съперника си е грешка, за която обаче не можем да виним Димитър Пиргов. Той се опита да отиграе по най-добрия начин. Всички момчета заслужават поздравления за реакцията след гола, който получихме.

Опитваме се отборът да се представя добре във всеки мач. Не си правя илюзии за състоянието ни. Важно е да демонстрираме постоянство и да показваме на какво сме способни. С всички работим с желание и удоволствие. Това искаме и ние от тях. Момчетата заслужават", коментира Колев срещата.

Той отговори и на въпрос за Жереми Манзоро. Халфът не бе в групата за днешния двубой, като името му се спряга за трансфер.

"За него трансфер не мога да говоря. Конкретно за днешния мач той не бе на линия, защото се контузи нелепо на последната тренировка. Това е причината да не е на разположение. Да, говорихме след последната среща, както казах, че ще направя. Но за днес той бе контузен, няма друга причина за липсата му."