Старши треньорът на Локомотив Горна Оряховица и бивш наставник на Славия Иван Колев заяви, че познава добре "белите" и че съперникът няма с кой знае какво да го изненада в днешния двубой помежду им от 12-ия кръг на Първа лига (17:30 часа).

Специалистът бе начело на белите през 2014/15, като положи основните на сегашния състав на столичани. Колев започна исканото от президента на клуба Венцеслав Стефанов подмладяване, но след серия от слаби резултати бе освободен.
 
"Честно казано, мачът със Славия няма по-особен заряд и характер за мен. Приемам го съвсем нормално. Зная, че иде е сериозен мач. Славия след недоброто начало изправя глава. Вижда се, че отборът се стабилизира и ще бъде много опасен съперник. По-важното е да приемем мача като сериозно предизвикателство. Като възможност всеки състезател да се изяви и да се представи добре. Важно е задачите да се изпълняват. Познавам Славия. Като цяло отборът не се е променил много. Няма с какво да се изненадаме. Те също са ни гледали. Ние също познаваме тяхната игра. Чака ни интересен мач", коментира Колев пред вестник "Тема Спорт".

Купа на България - сезон 2016/2017
Всичко за Първа лига - ТУК
Програмата на Първа професионална лига