Локомотив 2012 (Мездра) записа втора поредна победа от началото на сезона в “Б” група. “Железничарите” се наложиха с 2:1 при гостуването си на Черноморец Бургас, информира сайтът на мездренчани. В герой за мездренчани се превърна нападателят Иван Мишев, който вкара и двете попадения за тима на Иван Редовски. След скучни първи 45 минути Черноморец и Локомотив (Мездра) се оживиха след почивката и представиха значително повече емоции на малобройната публика. В 55-ата минута Иван Мишев изстреля топката на 2 метра пред наказателното поле. Топката тупна коварно пред вратаря Димитър Тодоров и не успя да я улови. Натискът на домакините бе тотален като Диян Христов насочи с глава топката в ръцете на вратаря Иванов след центриране от корнер, а диагонален шут на Ивайло Петров-Точката завари неподготвен стражът на мездренци и резултатът бе изравнен.

В 75-ата минута Иван Мишев наказа колективна грешка в отбраната на бургазлии и реализира своя втори гол в мача. В 80-ата минута Черноморец удари две греди за 3 секунди, като първо Диян Христов засече с глава в напречната греда, а добавката на защитника Петър Альошев рикошира на същото място. Влизането на 39-годишния ветеран на Черноморец Пламен Крумов така и не донесе желаната промяна.

Благодарение на победата в Бургас Локомотив 2012 (Мездра) се изкачи на 7-ото място във временното класиране с актив от 8 точки, колкото има и шестият във временното класиране ФК Бургас. В следващия кръг “железничарите” приемат новака Верея (Стара Загора).