Нападателят на “Левски” Иван Цветков е номиниран за Спортист № 1 на Благоевград за 2011 г. Анкетата се проведе в страдата на Общината и в нея участваха журналистите от 15 медии в града.
 
Право на участие имаха само спортисти, състезаващи се за клубове на територията на община Благоевград, съобщава e-79.com. Изключение направи само Иван Цветков, който игра цяла пролет без пари за Пирин и помагаше на школата на “орлетата” преди отборът да се разпадне и озове в аматьорския футбол.
 
Резултатите от гласуването ще останат тайна до 19 декември, когато от 17:30 часа ще започне церемонията по награждаването. Спортистите, заели място в Топ 10, ще получат плакети и парични премии от кмета Атанас Камбитов.
 
Освен Иван Цветков сред номинираните за Спортист № 1 на Благоеврград попаднаха и Албена Малчева (таекуон-до), Александър Попгеоргиев (хандбал), Георги Гайдарджиев (канадска борба), Иван Шопов (плуване), Кристина Иванова и Лилиана Гоцева (ориентиране), Мартин Андонов (бейзбол), Рая Андонова (плуване) и Станислав Арабаджийски (таекуон-до).