Нападателят Иван Цветков за пореден път се завърна в Пирин и започна тренировки с отбора. Футболистът, който игра за последно игра в азербайджанския Хазар (Ленкоран), ще бъде картотекиран в понеделник и ще може да дебютира с екипа на "орлетата" в следващия кръг. На 12 март селекцията на Костадин Ангелов ще домакинства на шампиона Литекс.

Треньорът Костадин Ангелов потвърди, че ще разчита на Крум Бибишков за предстоящия мач със Сливен тази събота събота. Биби ще има възможност да се изправи и срещу бившия си тим Литекс в следващия кръг.

Проблемите за Пирин в предстоящото гостуване на "войдовите" се изразяват в наказанията на Димитър Илиев и Антон Костадинов. Контузии продължават да лекуват Калоян Стоянов и вратарят Веселин Ганев.

"Ясно е, че нямаме друг избор, освен да отидем и да победим. Надявам се, че съдийството няма да е същото, каквото беше срещу Черно море. Анализът ми от последния двубой показва, че тези две положения за дузпи, към които предявяваме претенции, са реални. Затова нелогично загубихме мача", каза на редовната си пресконференция Костадин Ангелов.

Колкото до съперника, спецът е на мнение, че Сливен разполага с млади и талантливи играчи, които са физически добре подготвени за сметка на опита.

Междувременно от фенклуб "Пирин - Реален" организират екскурзия за мача, като автобусът за Сливен ще тръгне в 8:00 часа в събота от хотел "Ален мак". /БЛИЦ