Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев беше много огорчен след дербито със Септември (София). Бизнесменът изрази възмущението си от съдийството на двубоя, загубен от "железничарите" с 1:2. В добавеното време реферите начело с Николай Йорданов отмениха редовен изравнителен гол на Светослав Диков.

"Отмениха ни чист гол. Затова няма хора по стадионите - докато има такива съдии. Чудя се как да продължим, някакво безумие е, една пълна порнография с един уважавам съдия. Фаулове в тяхна полза, такива, които подминава за нас. Мачът беше изигран преди да почне, това е болната истина", изрази възмущението си Иван Василев.

"Затова няма хора по трибуните, затова най-обичаната игра сме я докарали дотук. Мерки не се взимат, това е най-лошото. Можеше да оставят момчетата да играят, нека да ни победят, но с една чиста игра, няма нищо лошо. Вижте отменение гол, коментирайте го. Съдиите, които си правят майтап с футбола, нямат място във футбола. Не искам да ми помагат, но нека свирят 50 на 50", каза босът на Локомотив. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Мисля, че Локомотив върви в една много добра посока. Този мач днес можеше спокойно да бъде равен и да няма такова напрежение. Бяхме ощетени, категорично. Имахме претенции и за дузпа, но нека я видим на запис. Но голът, който ни отмениха, беше чист. Как да мотивираме младите футболисти да играят и да се развиват. Целта ни е да стигнем до бараж. Изненадан съм за Ники Йорданов, познавам го, умее да свири, а допусна такива грешки. За мен са умишлени. За първи път през този сезон ми се случи такова безхаберно съдийство. Безхаберие! Цял мач греши в едната посока", добави Иван Василев.

Кадри "Спортал":