Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Съветникът на ръководството на “Левски” Иван Вуцов изрази оптимизъм за бъдещето на “сините”. Според него най-тежкия период за тима е отминал и сега възпитаниците на Илиан Илиев вървят по възходяща линия.

“След мачовете със Сараево “Левски” трябваше да премине през една много тежка криза, публиката се беше отдръпнала от отбора, натрупа се много негативизъм. Но съм убеден, че вече тимът е излязъл от това състояние. Сега Левски е във възход”, коментира Вуцов пред “Тема спорт”.

“Надявам се да продължим тази тенденция и срещу Черно море. Имаме сили и възможности да продължаваме с победите. Характерът и играта, които футболистите на Илиан Илиев демонстрираха показаха, че "Левски" е основен фаворит за титлата през този сезон и ще бъде такъв до края. Тимът успя да излезе от неудобното положение и това е похвално, защото не изглеждаше лесно постижимо преди един месец”, продължи още Вуцов.

По думите му обаче “сините” нямат право да се възгордяват от постигнатото до момента.

“Играчите не трябва да се отпускат, защото победата срещу Черно море ще дойде доста трудно. Но все пак мисля, че ще продължим с успехите и след този кръг”, завърши Вуцов.