Легендарният вратар на "Левски" Димитър Иванков беше сред специалните гости по време на откриването на спортната зала на Сектор "Б" на стадион "Георги Аспарухов". На събитието присъстваха още Иво Тонев, Георги Иванов-Гонзо, Даниел Боримиров, както и футболисти от тима.

Иванков заяви, че има с какво да помогне на любимия си клуб и се надява да започне работа в "Левски".

"Водя разговори с Иво Тонев. Въпрос на време е да се разберем. През следващата седмица ще има развитие. И аз мисля, че мога да работя в "Левски". Имам идея с какво мога да бъда полезен. Отборът разполага с двама страхотни вратари, така че няма да пазя повече", коментира Иванков.

"И преди съм се виждал с Гонзо и Боримиров. Радващо е, че ръководството на клуба и момчета от отбора уважиха събитието. "Левски" е силен, когато е единен. Не е изключено да работим заедно след време. Аз бих дал всичко за "Левски", защото той ми е дал страшно много", каза още бившият вратар, който е спряган за помощник на легендата Кирил Ивков начело на ДЮШ на клуба.

Иванков изказа мнението си и относно очакваното напускане на Божидар Митрев. Юношата на клуба си тръгва от "Герена" през лятото, тъй като рядко получава шанс за изява.

"Темата с юношите на клуба ми е болна тема, сигурно защото и аз съм такъв. Никога не се е давал равен шанс, така поне аз си мисля. На Митрев, когато са му гласували доверие, винаги се е представял доста добре. Той си заслужава мястото в отбора, но знаете как е на нашия пост. Пламен Илиев е доста млад, а и добър вратар. Когато ти се отдаде шанс, трябва да се възползваш, така е при вратарите", каза Иванков.