Бившият национал и капитан на Спортинг (Лисабон) Ивайло Йорданов коментира мача на португалския тим с Левски от Лига Европа, който ще се играе следващата седмица. Той даде интервю за вестник “Рекорд”, в което сподели очакванията си за двубоя.

"Част от сърцето ми принадлежи на Спортинг, но от друга страна съм българин. Не съм ходил на мач на стадион "Жозе Алваладе" от 4-5 години, така че за със сигурност чувството ще бъде прекрасно”, коментира Йорданов.

Наскоро тимът бе принуден да му организира бенефис след съдебни дела. Бившият капитан на “лъвовете” е забравен отново. Той не е получил покана за мача на 30 септември, но ще си купи билет.

"През този сезон Левски изгради добър отбор, който доминира в българското първенство. От полузащитата към нападението тимът е много силен, въпреки че защитата не е толкова добра. Дембеле е страхотен в нападение, а в средата на терена действа националът на Македония Тасевски. Левски ще дойде в Лисабон с амбицията за победа и за нови три точки", заяви още героят от САЩ’04./БЛИЦ