Легендарният български футболист от близкото минало Ивайло Йорданов гостува в подкаста „Код Спорт“ с водещи Владимир Памуков и Красимир Минев, където за първи път разказа за най-паметните, но и за най-тежките моменти в своя живот. Той се върна към престоя си в Спортинг (Лисабон), като разкри каква сума е изчезнала от трансфера му португалския клуб, разказа любопитни случки от лудото американско лято през 1994 година и призна какво му е казал Димитър Пенев, за да играе като централен защитник в мача с Мексико.

"Цялото Световно беше един сън, от който ние като играчи и България не иска да се събужда. Този сън продължава вече толкова години и наистина искам да го изпитам не само като като футболист, но и като фен. Искам да видя и да изпитам тази еуфория, която е била тук в България“, призна бившият нападател на Спортинг (Лисабон).

В разтърсваща емоционална изповед Йорданов говори открито за тежката катастрофа, която претърпява през 1995 година, опасността след нея да спре с футбола и борбата с хроничното заболяване множествена склероза.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!