Националът и играч на турския Газиантепспор Ивелин Попов няма да може да присъства на церемонията по награждаването на "Футболист на годината", която е в понеделник от 17 часа.

"Страшно много съжалявам, че няма да мога да присъствам, но физически това е невъзможно. В неделя вечерта играем в Анталия с Бешикташ на неутрален терен заради тяхно наказание. Имаше вариант да ползвам частния самолет на нашия президент, но за съжаление той пропадна", сподели за "Гонг" Ивелин Попов.

"Освен това в сряда имаме много важен мач срещу другия истанбулски гранд Галатасарай за Купата на Турция и треньорът ми Толунай Кафказ не иска да ме пусне. Каза ми, че не желае да отсъствам. Може би като компенсация, заради това, че няма да мога да дойда ми отпусна 3 дни повече от другите в тима около Нова година", каза още Попето.

"Много ми се искаше да присъствам. Прочетох, че съм един от възможните носители на наградата. Това в случая не е чак толкова важно. Просто исках да съм там. Искам да се извиня на организаторите на анкетата, на всички, които са участвали в нея и на привържениците на футбола в България, че ще пропусна церемонията "Футболист на годината", завърши Попето. /БЛИЦ