ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов потвърди, че е пред трансфер в Астън Вила. Звездата на Кубан сподели, че се надява нещата с преминаването му при бирмингамци да се получат, като дори му се иска да се събере с Александър Тонев на "Вила Парк".

"Знам за интерес от Астън Вила, който е сериозен. Какво ще стане, ще видим във времето. Мисля, че за мен лятото ще бъде по-тегаво. Надявам се всичко да завърши с хепиенд. Дори и да остана в Кубан, това ще бъде добре за мен", коментира в ефира на "Дарик" радио националът, който утре отново извежда България с капитанската лента - този път в контролата срещу Казахстан, която е от 17:00 часа в Алмати. Както е известно, преди дни Попето и компания биха с 2:0 Япония в Нагоя.

„Доколкото знам преговорите между Астън Вила и Лех (Познан) за Александър Тонев са в по-напреднала фаза. Дано със Сашо се съберем в Англия. Какво по-хубаво от това“, добави Попов.

„Мисля, че сме в добра форма. Заредени сме с позитивна енергия след победата над Япония. Тренировките минават в един нормален цикъл. Ще се опитаме да развалим празненството на казахстанците (б.р. - съперникът чества 100 години казахстански футбол). Победата над Япония бе в повратен момент за отбора. Всички много се радваме от този успех. Има двама-трима със здравословни проблеми. Божинов беше с настинка, сега Георги Миланов има проблеми. Предполагам, че за утре всички ще сме на линия. Надявам се да победим Казахстан. Хората в България трябва да продължават да ни стискат палци и да бъдат позитивно настроени, защото тази енергия достига до нас", каза още бившият играч на Литекс.