В началото на лагера преди контролите на националния тим с Холандия и Турция Ивелин Попов за пореден път нападна бившия селекционер Лотар Матуес, съобщава “Меридиан мач”.

„Прекалено рано е да кажа какво промени Любо Пенев в отбора. Със сигурност сега обаче организацията е по-добра", заяви нападателят на Газиантеп на среща с журналисти в Правец.

„Преди (б.а. по времето на Матеус) се знаеше 50 дена преди лагера кой ще яде шопска салата", допълни Попето. Бившият ас на Литекс каза няколко изречения за предстоящите проверки.

„Играл съм и в Холандия, и в Турция. И двата мача са специални за мен. Турците са отбор с много млади играчи, но имат и доста опитни като Арда Туран. Трябва да сме мобилизирани, защото ми писна да бъдем на дъното. А ние сме на дъното на дъното".

Ивелин Попов говори и за бъдещето си. „Има различни варианти. Все още не знам дали ще остана в Газиантеп, или ще отида на Запад от Калотина. Трябва да ви кажа, че в Турция думата „криза" не са я чували. Естествено, че биха ме поблазнили оферти от някои от турските грандове. Предполагам, че и вие журналистите, бихте искали да работите в CNN.”

“В Турция федерацията дава на отборите по 400 000 евро за победа. При това положение е много по-трудно да мислиш за корупция и уговаряне на мачове", каза още Попов.

Накрая националът гарантира, че се справя перфектно с бащинството. „Щом жена ми го казва, значи е вярно", оригинален бе нападателят.