Футболист №1 на България Ивелин Попов реши да избере публично детето, на което да бъде ментор. Полузащитникът на Спартак (Москва) получи това предизвикателство от гилдията на българските спортни журналисти по време на церемонията, на която беше обявен за най-добър играч за 2015 година.

Националът вече изпълни първото предизвикателство от Българската асоциация на спортните журналисти и подари 200 футболни топки на детски школи. Но с прибирането си в България за лагер преди контролите на националния отбор срещу Португалия и Македония той се захвана с изпълнението и на предизвикателство №2.

"Искаш ли да сме в един отбор?

Изпрати ми кратко клипче какво можеш с топката. Добави и няколко думи защо искаш да потренираме заедно. И може би скоро ще се видим!

Когато бях избран за футболист номер едно на България за 2015 година, получих две предизвикателства от Българската асоциация на спортните журналисти. Време е да изпълня и второто – да избера българче от някоя школа, на което да стана ментор. Реших да го направя тук – за да е честно към всички. А и да покажа повече български деца, които имат талант и желание да станат големи футболисти.

Очаквам твоето клипче на [email protected] или на съобщение във фейсбук най-късно до 20 май 2016 година", публикува Ивелин Попов на официалната си страница във Фейсбук.

Футболната звезда пусна и кратко видео, с което се обръща към българските таланти, желаещи да се развиват във футбола:

 

Искаш ли да сме в един отбор?Изпрати ми кратко клипче какво можеш с топката. Добави и няколко думи защо искаш да потренираме заедно. И може би скоро ще се видим!Когато бях избран за футболист номер едно на България за 2015 година, получих две предизвикателства от Българската асоциация на спортните журналисти. Време е да изпълня и второто – да избера българче от някоя школа, на което да стана ментор. Реших да го направя тук – за да е честно към всички. А и да покажа повече български деца, които имат талант и желание да станат големи футболисти.Очаквам твоето клипче на [email protected] или на съобщение във фейсбук най-късно до 20 май 2016 година.

Публикувахте от Ivelin Popov в 21 март 2016 г.