Звездата на Литекс Ивелин Попов се гушка с фаталната фолкпевица Бриана. Двамата се запознали на купон по случай победата на "оранжевите" над Локомотив (София) с 2:0 в средата на април. За да отбележат този паметен момент, от ръководството на клуба решили да наградят с тържество играчите и поканили едрогърдата брюнетка да ги забавлява.

Докарана в оскъдна рокля, Бриана бързо станала обект на интерес и закачки. Единственият, който привлякъл вниманието й обаче бил Ивелин. Двамата си разменили телефоните и след няколко проведени разговора си уговорили среща. Близки до Попов разкриват пред kliuki, че за пръв път той е толкова влюбен.

Изпълнителката на "Искам секс" е успяла да влезе под кожата на футболиста, който от години се слави като отявлен плейбой и скандалджия. В златните си години Полето, както го наричат запалянковците от Ловеч, въртял по четири гаджета наведнъж.

Името на Бриана нашумя през 2008 година, когато гръмна страхотен скандал, че тогавашния треньор на мъжкия национален отбор по волейбол Мартин Стоев е въртял любов с изгряващата фолкпевица в продължение на цели три години зад гърба на съпругата си. Разкритията за малко да костват бракът на Стоев, който напусна представителния тим и се отдаде на работа в чужбина. /БЛИЦ

Скандалната фолкпевица Бриана: За секс предпочитам Бойко Борисов пред Алексей Петров!