Помощник-треньорът на Берое Ивко Ганчев присъства на днешния брифинг за журналисти преди срещата със Славия от 11-ия кръг на "А" група. Мачът е в сряда от 18:00 часа на стадиона под Аязмото.

"Виждам, че има добро настроение в отбора. Бъдете сигурни, че настроението на футболистите след двубоя със Светкавица, който успяхме да спечелим е също приповдигнато. Както и миналата седмица казахме - в един кратък период ще изиграем два изключително важни мача. Всички знаете, че в сряда от 18 часа тук ни предстои двубой с отбора на Славия - един състав, който в последните 5 двубоя успя да извлече максимален актив от точки. Съставът им е изграден от опитни и качествени за българския стандарт играчи. Нормално е след като има и при тях приповдигнато настроение и желание за по-предно класиране да стане един добър двубой. Бъдете сигурни, че Берое след тези успешни игри и спечелването на 6 точки иска да продължи напред и да затвърдим изкачването във временното класиране. Надявам се в сряда да зарадваме всички привърженици", заяви Ивко Ганчев.

"За предстоящия мач отпада само Здравко Илиев, който има проблеми с крака. Няма да попадне в групата също и Иво Гюров, който от днес започна мачове с юношите и не е още готов да бъде в първия отбор. Всички останали футболисти са готови и са с нагласата за победа", добави асистентът на Илиан Илиев.

"Спортно-техническото ръководство вчера имаше разговор със Станислав Бачев и по взаимно съгласие решихме да се разделим с него. Няма да изтъквам причини и това какво се е случило. На Станислав Бачев, както спортно-техническото ръководствто, така и оперативното ръководство на клуба му благодари за периода, който е изкарал в Берое. Той е един от състезателите, които спомогнаха за спечелването на Купата на България и само можем да му пожелаем успехи занапред в личен план и във футболната му кариера", коментира още Ивко Ганчев.