Пострадалият фен на ЦСКА Ивайло Цветков - Главата бе на пресконференцията заедно с Дучето. Двамата говориха по повод скандала в Перник, който се разрази в неделя следобед. Шефът на стадион “Българска армия” Калоян Стоянов и още около 50 човека нанесоха побой на Главата заради протестите срещу ръководството от “Титан”.

“Никой не може и няма право да прави такова нещо. Вие да сте чували шефове на футболен клуб да бие феновете си. Сълзите са ми на очите, казвам ви честно. Не че ме е страх, но да сте чули някъде да бият шефове на фенклубове. Това го няма никъде, дори и в Латинска Америка”, каза Главата.

„За случая в Мездра - аз и Дучето бяхме наредени по най-долния и гнусен начин. Почти сме сигурни кой е. След Мездра, Калоян Стоянов направи нов фенклуб и 6 месеца след това Митко Борисов идва да ме пита какво да прави. Помогнахме, почнахме да работим заедно. Казахме му да намали билетите. Безумни договори се подписват в ЦСКА, това не е футбол. Любо Пенев рева пред нас след последния мач. Той ни каза: “Тези хора никога няма да разберат какво е ЦСКА”. Представете си – Любо Пенев със сълзи на очите. С Борисов се разбрахме след Мездра. Той ни се сърдеше и ни обвиняваше, но после се извини, каза, че са го подвели. Сега се сърди пак”.

„За мача с Рапид - Димитър Борисов каза след и преди мача: Имате право на протест, протестирайте! Ние му казахме, че не искаме Калоян Стоянов да влиза в сектора. След рождения ден на Дучето, Борисов дойде и каза, че Стоянов няма да стъпва повече в сектор „Г”, пред 50 човека го каза. Видяхте го 3 минути преди мача с Рапид, Калоянов бе в сектора с неговите си истории за бомби, факли и т.н. С дребни интриги от 90-те години не може да ме пречупят. Подал съм си жалба, имам уверението, че държавата ще си свърши работата. Ако ми се случи нещо оттук нататък, протестът да продължава. За Димитър Борисов, нямам вече какво да кажа. 20 пъти говорихме, 20 пъти каза ОК, вижте какво става”, добави Главата.

„Абсурд е да говорим, че ЦСКА ще поеме по пътя на Ботев, забравете това. При цялото ми уважение към Ботев, но ЦСКА не е отбор за „В” група. Това е европейски гранд, колкото и жалко да изглежда в момента. ЦСКА е жив благодарение на феновете, призовавам всички да застанем заедно. Не подкрепяйте нас, а ЦСКА”, призова фенът./БЛИЦ